CD/DVD gyártás

Optikai adathordozók gyártása, sokszorosítása, névjegykártya CD, mini DVD gyártás

Visszalépés

Általános Szerződési Feltételek

 

Megrendelés és átvétel

- A megrendelést csak az általunk küldött, kitöltött és aláírt megrendelőlap elektronikus visszaküldése után kezdünk el legyártani.
- Az áraink normál határidős gyártásra vonatkoznak, ami általában néhány nap, nagy mennyiség esetén 1-2 hét is lehet. Lehetőség van rövid határidős, akár azonnali, éjszakai gyártásra is, ezeknak azonban felára van.
- Az áru átvétele irodánkban személyesen történhet, vagy előzetes egyeztetés után futárszolgálattal küldjük ki.

Fizetési és átvételi feltételek

- Az összeget az ÁFA törvény (2007. évi CXXVII tv.) 82.§. (1) bekezdése alapján 27 százalék áFA terheli.
- A fizetés készpénzben vagy előre utalással történik, utólagos utalás csak előzetes írásos megegyezéssel lehetséges.
- Az euróban megadott árak a teljesítéskori OTP Bank eladási árfolyamán forintban vagy euróban fizetendők.
- A Megrendelő köteles a készre jelentett terméket 8 napon belül átvenni, ezen idő után a Vállalkozó tárolási díjat számol fel.
- Fizetési - és átvételi késedelem esetén a Vállalkozó jogosult 15 nap után +10%, 30 nap után +20% felárat felszámolni.

A megrendelés lemondása

- A megrendelő tudomásul veszi, hogy a megrendelésben szereplő tételek egyedi terméket, emiatt kizárólag csak a Megrendelőnek értékesíthetőek, ezért a megrendelés felmondása esetén is köteles a teljes összeget, vagy az elkészülés arányában, a már elkészült termék árát megfizetni.
- Ha a megrendelőlap kibocsátásától vagy visszaküldésétől számítva 8 napon belül nem kezdhető meg a gyártás, mert a Megrendelő nem igazolta vissza, vagy nem küldte el a szükséges teljes anyagot, a Vállalkozó jogosult az árakat módosítani, vagy felmondani a megrendelést.

A lemez felületének nyomtatása

- A lemezek felületének nyomtatása tintasugaras technológiával, ofszetnyomással vagy szitanyomással történik. Ha a rendelésben külön nincs feltüntetve, akkor az tintasugaras nyomtatású. A mintadarabok megtekinthetők a Vállalkozónál. Ha a Megrendelő ezt nem nézi meg személyesen, akkor is elfogadja annak minőségét.
- Préseléses gyártással készült lemezek esetén a mennyiséget a vállalkozó -5%-os tűréssel vállalja, a pontos darabszámhoz szükséges mennyiséget tintasugarasan nyomtatott lemezekkel egészítheti ki, a kiegészítő mennyiség listaárán. Ez irányú igényét a megrendelőnek jeleznie kell.
- A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a monitoron megjelenő és a lemez felületére kerülő színek esetenként eltérhetnek egymástól. Tintasugaras nyomtatás esetén a lemez szélein és a belső körív mentén kis fehér csík esetenként előfordulhat, az egyes lemezek színei kissé eltérhetnek egymástól, teli színfelületeknél, színátmeneteknél szemcsézettség, illetve kisebb csíkozás előfordulhat a tintasugaras technológia sajátosságából és korlátaiból adódóan. Ezt a Megrendelő tudomásul veszi, és elfogadja.
Természetesen ezek elkerüléséhez mindent elkövetünk. A legmagasabb minőségű nyomtatáshoz az offszetet javasoljuk.

A grafikai és tartalmi anyagok eljuttatása

- A lemezekre kerülő adatokat a Megrendelő elektronikusan, emailen, fájlküldő szolgáltatáson (ajánljuk a Wetransfer.com-ot) keresztül, vagy postai úton lemezen juttathatja el, amelyet a Vállalkozó változtatás nélkül helyez el a lemezeken. Az elektronikusan átküldendő anyagokat kérjük ZIP-pel tömörítse, hogy egy fájl legyen, valamint kicsomagolásakor a sérülés észlelhető legyen.
- Az elektronikusan küldött anyagok letöltése közbeni megváltozásáért, sérüléséért a Vállalkozó felelősséget nem vállal.
- A beérkezett anyagok utólagos módosításáért a Vállalkozó felelősséget nem vállal, de írásos kérésre elvégzi.
- A lemezek kapott tartalmának helyes működését, hibamentességét, a felhasznált elemek tulajdonjogát, felhasználhatóságát, a szöveges anyagok helyesírását a Vállalkozó nem ellenőrzi.

Szerzői jogok védelme

- A Vállalkozó a kapott anyagok tartalmát nem vizsgálja, azokért semmilyen felelősséget nem vállal, a szerzői jogok maradéktalan betartásának minden feladatát, az ezekkel kapcsolatos összes felelősséget, fizetési kötelezettséget a Megrendelőre hárítja. A Megrendelő ezt tudomásul veszi és elfogadja.
- A Megrendelő kijelenti, hogy a lemezgyártáshoz szükséges anyagokkal kapcsolatban a szerzői jogokat betartja, és a szerzői jogi törvényben előírt jogi - és fizetési kötelezettségének eleget tesz, ezek alól a Vállalkozót kifejezetten mentesíti.

Titoktartás

- A Vállalkozó vállalja, hogy a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, harmadik személy számára nem teszi hozzáférhetővé. A vissza nem kért anyagokat nem tárolja.

NETLABOR Multimedia

1033 Budapest, Szérűskert u. 29.
Nyitva hétköznap 10.00 - 18.00

Telefon: (1) 367 4288, (70) 517 4795

Kapcsolat